La Destil·leria desgrana tarannàs artístics

El realisme protagonitza la primera exposició de la temporada de l’espai expositiu del Camí Ral, a tocar de les Escaletes

  • Anna Galdon // Foto: cedida
  • Dijous, 27 Setembre 2018 12:56

Cultura 2018, tarannàs-una realitatEscollir un tarannà artístic per començar el curs. Amb aquesta idea La Destil·leria inaugura, aquest 29 de setembre, la mostra 'Tarannàs: la realitat', una exposició col·lectiva que aspira a ser el principi d’una sèrie d’exposicions. “Volem que cada inici de temporada comenci amb un tarannà artístic diferent”, asseguren des de l’espai.

Totes les exposicions que es programin d’aquesta sèrie de tarannàs seran coordinades pel nou el comissari de la mostra, Alberto Romero. Ell serà l’encarregat de coordinar i materialitzar les diferents exposicions que sorgeixin d’aquesta nova proposta.

La primera gira entorn del realisme. “La idea és començar amb una visió del món que ens envolta”, assegura Romero.

Així, l’entorn esdevé el punt de connexió, el nexe comú entre els catorze artistes de la col·lectiva. Partint de l’obra dels impressionistes, però a través d’una mirada i tècnica pròpies dels artistes que formaran part de la col·lectiva, els participants aporten visions personals d’una mateixa realitat.

L’objectiu final és, segons el comissari “conèixer el realisme que s’està fent” a través de la mirada i l’obra de diferents artistes. Des de La Destil·leria remarquen que es tracta d’un tipus de mostra mai vista a l’espai.

Cultura 2018, tarannàs-una realitat

Catorze visions de la realitat

Tarannàs: la realitat és resultat de la unió artística de catorze mirades artístiques. Les de Rosa M. Balada, Pepe Castellanos, Leticia Feduchi, Javier Garcés, Anna Garcia Pérez, Andres Moya, Keiko Ogawa, Juliet Pomes, Miranda Pastor, Efraïm Rodríguez, Alberto Romero Gil, Josep Santilari, Pere Santilari i Albert Vidal.