Punt final al darrer tram de millores de la Ronda Miguel de Cervantes

El projecte ha tingut un cost total que està al voltant del milió d'euros

  • Redacció // Foto: Ajuntament de Mataró
  • Dimarts, 17 Desembre 2019 08:41

Ronda Miguel de Cervantes

Coincidint amb les últimes setmanes de 2019, el projecte de millora de la Ronda Miguel de Cervantes arriba al seu final. L'obra, que contemplava una renovació del clavegueram i la reurbanització d’un passeig de més de 850 metres, es va dividir en dos trams: un primer localitzat entre la Plaça d’Alfred Opisso i el carrer Francisco Herrera i un segon, situat entre Francisco Herrera i el Camí Ral. Durant el 2017 i el 2018 es va enllestir el primer tram i, a principis de setmana, s’ha posat punt final al segon.

El projecte, que ha tingut un cost total que ronda el milió d'euros, ofereix a la ciutadania una connexió entre la platja i els barris de Rocafonda, Escorxador i l’Havana.

Pel que fa als terminis, des de l’Ajuntament s’admet que no han arribat a complir-se però que no s’han allargat en excés i que sempre s’ha treballat intentant causar les menors molèsties possibles als ciutadans.

La següent actuació prevista pel consistori té a veure amb el tram final de la Ronda Miguel de Cervantes, la zona localitzada entre Sant Simó i la N-II. De fet, l'Ajuntament estava pendent de rebre el traspàs del tram urbà de la N-II i, ara que té les competències, es planteja millorar-lo en un futur.