Arrenquen les obres del tram final de la ronda Cervantes

Entre aquest mes i setembre es renovarà el clavegueram i es millorarà la urbanització de l’espai

  • Redacció // Foto: Ajuntament de Mataró
  • Dijous, 04 Juliol 2019 11:32

Ciutat 2017/2019, obres avinguda cervantes

L’Ajuntament inicia les obres de renovació del clavegueram i millora de la urbanització de la ronda de Miguel de Cervantes, entre el carrer de Francisco Herrera i la carretera N-II. Les actuacions donaran continuïtat al tram de la ronda ja reurbanitzat.

Segons apunta el consistori, la xarxa de clavegueram actual presenta un estat de conservació deficient que fa necessària la seva renovació. D'altra banda, es preveu la prolongació del passeig per a vianants al marge de la riera de Sant Simó, on ara hi ha alguns trams sense vorera; es millorarà l’accessibilitat i consolidació de tres passos de vianants; es preveu nou enllumenat amb columnes i llumeneres LED; es plantaran mèlies a les zones on ara no hi ha arbrat; es consolidarà i millorarà el carril bici; es reforçarà el paviment de la calçada; s’instal·larà nova senyalització, i s’incorporarà mobiliari urbà i es donarà continuïtat a la barana del costat de la riera.

Mentre durin les obres es mantindrà sempre un carril obert a la circulació de vehicles, i la vorera del costat de la riera de Sant Simó i el carril bici quedaran tancats al pas. Les places d’aparcament situades en aquesta banda s’hauran d’eliminar per la nova urbanització, mentre que la resta d’estacionaments quedaran només afectats durant la realització de les obres.