1,2 milions d’euros als plans de millora de voreres i calçades

L’Ajuntament ha finalitzat les obres a les voreres del carrer Montserrat Cuadrada per garantir l’accessibilitat de persones amb mobilitat reduïda

Voreres

L’Ajuntament ha finalitzat les obres d’eixamplament de voreres i millora de la mobilitat al carrer de Josep Monserrat Cuadrada, una intervenció que naixia de la demanda ciutadana de garantir l’accessibilitat de persones amb mobilitat reduïda. També volien millorar en general un carrer molt transitat per infants i famílies per la proximitat de diferents centres educatius. Aquesta actuació, però, no és l'única: l’Ajuntament preveu 44 actuacions de millora de voreres i asfaltat aquest any.

250.000 euros dels pressupostos participatius

Durant el 2018, el pressupost municipal preveu la realització d’actuacions de manteniment i millora a la via pública per un import superior a 1,2 milions d’euros. Aquests diners està previst que es destinin a una millora de la pavimentació i al manteniment i millora de voreres. Cal destacar que el pla de millora de voreres ha incrementat enguany la dotació respecte a l’any passat per decisió dels veïns, ja que s’hi destinen 250.000 € procedent dels pressupostos participatius.

Millora de la pavimentació i les voreres

Es preveuen 25 actuacions de reforç de l’asfalt, que afectaran una superfície total de 55.700 m², en carrers com el de Cosme Churruca, el d'Almeria, el Camí del Mig, el carrer de Pompeu Fabra, el carrer de l'Estadi, etc. A més, també hi ha previstes millorar les voreres de 19 carrers com són la Riera de Figuera Major, l'Avinguda de Lluís Companys, la Ronda de Frederic Mistral i moltes d'altres.

Falta la renovació de l'asfalt

Les obres al carrer de Josep Monserrat Cuadrada van començar a finals de gener per un import previst de 70.000 euros. Estaven incloses dins de les actuacions de manteniment i millora de voreres pressupostades el 2017 i han afectat al tram comprès entre l’avinguda de Josep Puig i Cadafalch i el carrer d’Arnau Palau. L’Ajuntament té previst aquest any 2018 la renovació de l’asfalt del carrer.