729 habitatges a Iveco-Renfe-Farinera

Fer del front marítim un lloc atractiu per a la gent que vol invertir

  • Redacció
  • Dimecres, 10 Desembre 2014 15:47

IVECO

L’altra aprovació urbanística del Ple Municipal va ser la referent al desenvolupament urbanístic de la zona dels terrenys d’Iveco-Renfe-Farinera. “Flexibilitzem els usos per tal que el front marítim de Mataró sigui un lloc atractiu per a la gent que ens consta que hi vol invertir”, va explicar Montserrat Rodríguez.

Dels 51.586 metres quadrats d’aquesta “pastilla” urbanística, el 70 per cent serà públic i el 30 restant privat, entre residencial i terciari. Es preveuen 60.020 m² de sostre residencial amb un màxim de 729 habitatges i 11.536 m² de sostre terciari. El desenvolupament del sector es preveu en un únic polígon d’actuació que, per les grans dimensions dels terrenys, es pot executar en dues o més fases d’urbanització. La intenció és fomentar-hi la inversió a mitjà termini.

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: