Mataró estudia personar-se contra el veí homòfob

L'alcalde, David Bote, assegura que la ciutat "respecta la diversitat" i confia en la feina de la justícia

  • Redacció - ACN
  • Dimecres, 07 Setembre 2016 13:04

Vídeo homòfob

L'Ajuntament de Mataró aprovarà en el pròxim ple de dijous una declaració institucional de condemna als fets i actituds que envolten el polèmic veí de la ciutat acusat d'amenaçar el col·lectiu LGTBI i d'insinuar atacs contra els homosexuals a través dels seus perfils a les xarxes socials. L'alcalde, David Bote, ha explicat en declaracions a l'ACN que el consistori comparteix la preocupació dels ciutadans per la difusió de comentaris homòfobs a través de la xarxa: "No ens podíem quedar callats perquè som una ciutat que respecta la diversitat".

Després que aquest dimarts la consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, anunciés que la Generalitat es personaria com a acusació popular en aquest cas, l'alcalde de Mataró assegura que el consistori també estudiarà aquesta possibilitat amb l'objectiu de dotar de major contundència a la condemna pública dels fets.

Sobre els presumptes delictes comesos, David Bote, ha aplaudit la feina de la policia espanyola: "Ha fet la seva feina. De moment ara està fora de la presó i s'ha de confiar en la justícia. Nosaltres hem de manifestar la nostra fermesa i ho farem al ple de dijous", ha conclòs l'alcalde.