Mataró condemna “contundentment” l’apunyalament masclista

Divendres es va fer una concentració de suport a la víctima, que està ingressada al Consorci Sanitari del Maresme

  • Redacció
  • Dilluns, 17 Setembre 2018 08:35

Concentració contra la violència masclista

L’Ajuntament de Mataró va reunir divendres al migdia de forma extraordinària la Junta de Portaveus per condemnar “contundentment” l’apunyalament que una veïna de la ciutat havia patit aquella matinada per part d’un home, el qual és la seva parella sentimental. Els fets han tingut lloc al voltant de les 04.20 h al barri de Cerdanyola i els Mossos d’Esquadra han detingut el presumpte agressor. Mentrestant, la víctima va ser traslladada al Consorci Sanitari del Maresme, on es troba ingressada a la Unitat de Cures Intensives (UCI) amb pronòstic reservat. 

Divendres al vespre, davant de l’Ajuntament, es van concentrar desenes de persones en una concentració de rebuig organitzada per l’entitat Teixit de Dones.

Concentració contra la violència masclista

 

“Ni una menys”

Al seu torn, la regidora de Polítiques de Gènere de Mataró, Marisa Merchán, ha fet una crida a la ciutadania a “no permetre aquest tipus de violència masclista a la ciutat”. “Hem de dir un ‘no’ rotund, hem de dir ‘ni una menys’”, ha demanat Merchán, reclamant que “cap agressió quedi sense resposta”.

Concentració contra la violència masclista