L’equipament de Las Siete Partidas acollirà l’AV d’El Palau

L’espai cedit per la Fundació Iluro també podrà ser utilitzat per altres entitats

  • Redacció
  • Dimarts, 16 Setembre 2014 11:58

Siete partidas

L’equipament sòciocultural ubicat a la cantonada del carrer de Las Siete Partidas amb la carretera de Mata ha començat les seves obres d’adequació. L’ús d’aquest espai va ser cedit el novembre passat a l’ajuntament per la Fundació Iluro, que l’utilitzava com a casal per a la gent gran. El local -que tenia molt poca afluència per la seva proximitat a dos casals municipals- se cedirà ara, mitjançant una llicència d’ús, a l’Associació de Veïns d’El Palau, i puntualment també podrà acollir actes organitzats per altres entitats del barri. L’Associació ja ocupa actualment un altre local llogat per l’Ajuntament al mateix carrer de Las Siete Partidas.

Amb el canvi d’ubicació, l’entitat guanya més espai ja que el nou equipament té una capacitat màxima de 99 persones amb una sala polivalent i dos espais per a activitats.

Els treballs

Els treballs consisteixen en l’adaptació a les necessitats d’accessibilitat, la instal·lació d’un sistema d’alarma i la realització d’una posta a punt de totes les instal·lacions existents. Unes obres de 8 setmanes de durada.