Carlos Fernàndez no va cometre fets greus però el PSC parla de "falta de confiança"

Xavier Amor explica que el partit ha actuat amb "contundència" per una "mala gestió de dues factures"

  • Redacció - ACN
  • Dimarts, 11 Novembre 2014 10:06

Un moment de l'executiva del PSC Maresme

El primer secretari de la Federació del PSC del Maresme, Xavier Amor, atribueix el cessament del secretari d'organització comarcal, Carlos Fernández, a una "pèrdua de confiança" per una "mala gestió de dues factures". Amor ha explicat que, davant del dubte, el partit ha volgut actuar "amb contundència. Tot i així, ha admès que "no es tracta de fets greus" i que fins i tot "potser en altres temps uns fets com aquests es tancarien a nivell intern". El nou secretari d'organització comarcal serà Miquel González, regidor de Caldes d'Estrac i secretari de política municipal del Maresme.

El consell de la Federació del PSC del Maresme es reunia dilluns a la nit en sessió extraordinària per tractar, entre altres temes, el cessament de Carlos Fernández. En una atenció prèvia als mitjans de comunicació, Xavier Amor va explicar que la Federació ha perdut la confiança amb Fernández "per una gestió inadequada d'un parell de factures" sense donar més detalls. Amor va justificar el cessament "perquè és la millor resposta a la ciutadania tenint en compte els moments en què estem". En aquest sentit, va assegurar que "la decisió la vam tenir molt clara davant del dubte i davant la pèrdua de confiança". Segons Amor, el cas "mereixia una resposta ràpida", tot i que també admet que "potser en uns altres temps uns fets com aquests es tancarien a nivell intern."

El consell va escollir Miquel González com a nou secretari d'organització. González tindrà tres adjunts al càrrec, que seran Santi Fontbona, Diego Fernández i Elena Díaz. D'altra banda, la sessió també havia de servir per a crear un "consell municipal" per a començar a preparar les pròximes eleccions locals, que se celebraran el maig del 2015.