Cursos i tallers formatius per a entitats

Són gratuïts per a les entitats registrades a l'Ajuntament de Mataró

  • Redacció // Foto: Aj. de Mataró
  • Dijous, 30 Gener 2020 12:19

Ciutat 2017/2019, entitats mataronines

Mataró ha fet públic el catàleg formatiu del segon semestre per a les entitats sense ànim de lucre que constin al registre municipal. Hi ha disponibles cinc cursos programats per l'Agència de Suport i Serveis a les Entitats, i un taller informatiu per a la tramitació telemàtica de la sol·licitud de subvenció municipal 2020 per a entitats (6 de febrer).

Els tallers són gratuïts i cal inscripció prèvia ( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ).

· Gestió d'emergències (10 i 17 de febrer): es donaran les eines sobre com evacuar correctament un espai i organitzar-se entre els membres de l'entitat.
Organització d’esdeveniments en clau comunitària (24 i 26 de febrer i 2 i 4 de març): formació per aprendre a organitzar esdeveniments des d’una perspectiva comunitària, tenint en compte les normatives existents i els tràmits a tenir en compte.

· Aturada cardíaca (5 de març): sessió divulgativa i pràctica per conèixer l'aplicació de tècniques de suport vital bàsic, els protocols de referència vigents i la legislació aplicable, i el funcionament de l'aparell DEA.

· Captació de fons públics no municipals (9, 11 i 16 de març): sessions informatives per participar en convocatòries de subvencions no municipals, per contribuir a la gestió i enfortiment per garantir la viabilitat de l'entitat i la seva continuïtat amb les màximes garanties. A més, es facilitaran eines de millora de gestió econòmica i financera, i s'ajudarà a conèixer estratègies i eines de captació de fons privats.

·Edició de cartells (17 i 19 de març): formació participativa i pràctica per donar les eines a les entitats amb les quals puguin elaborar cartells de manera autònoma i fàcil. Hi haurà dues sessions. Per a la primera, en què es treballarà amb Word, caldrà tenir un nivell bàsic d'ofimàtica. Per a la segona sessió, on s'ensenyarà a dissenyar amb el programa online Canva, caldrà tenir un nivell mitjà d'ofimàtica.