Coneixes els serveis de l’Ateneu Cooperatiu del Maresme?

Des de Coop Maresme, s'ofereix un acompanyament en la creació de cooperatives, independentment de quina sigui la fase en què es troba el teu projecte

  • Coop Maresme // Foto: Coop Maresme
  • Dijous, 23 Gener 2020 12:54

Ciutat 2017/2020, cooperadors maresme

Des de Coop Maresme, us volem acompanyar en el procés de constitució – transformació– de la vostra entitat o projecte en una cooperativa. Per això, oferim acompanyaments diversos depenent del punt en què es trobi el vostre projecte.

• En la constitució

Us esteu plantejant constituir un projecte dins l’economia social i solidària? Cada organització és un món, però hi ha aspectes a resoldre que són iguals per a totes les cooperatives (el número mínim de socis, el mínim capital social a aportar…). És important conèixer que hi ha diferents tipus de cooperativa i hi ha especificacions per a cada una en l'àmbit legal, per tant, s’ha d’estudiar cada cas i triar la fórmula que més escaigui a cadascú. Des de l’Ateneu s’acompanya en aquest procés.

• En la transformació

Tens un negoci en marxa i t’interessa transformar-lo en cooperativa? No tot es crea des de zero. Freqüentment es dona la situació que professionals o organitzacions que ja treballaven com a autònoms, societats limitades, SCP o associacions, volen fer el salt i transformar-se en cooperativa.

• En la consolidació

Ets una cooperativa o una entitat d’economia social i solidària i vols consolidar la teva activitat dins el sector? Amb l’ajuda de Coop Maresme podràs millorar les teves relacions dins la xarxa de cooperatives, augmentar la visibilització del teu negoci o inclús replantejar el model de negoci de la teva entitat.

Sol·licita el teu acompanyament!
Escriu-nos a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o bé entra al nostre web http://coopmaresme.cat/

Informació de contacte:
www.coopmaresme.cat
twitter.com/coopmaresme
facebook.com/coopmaresme