Solidaritat de les Penyes del FC Barcelona del Maresme

Han fet una donació per als pacients hospitalitzats al Sociosanitari de Calella

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dilluns, 13 Gener 2020 09:56

Ciutat 2017/2020, donació federació penyes FCB Maresme

Per segon any consecutiu, la Federació de Penyes del FC Barcelona del Maresme ha fet una donació en un dels centres sanitaris de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. Aquest any, concretament, s’ha fet a l’Hospital Sociosanitari de Calella. L’any anterior, en canvi, la donació va ser a la planta de pediatria de l’Hospital Sant Jaume de Calella.

La Federació de Penyes ha fet entrega d’un total de 60 bosses que contenien productes d’higiene personal per als pacients que hi ha ingressats en aquest dispositiu assistencial. A més, també han portat mocadors de coll per a les dones, bufandes per als homes i bolígrafs i pins del Barça.

Els encarregats d'entregar el material han estat el president de la Federació de Penyes del FC Barcelona del Maresme, Manel Flores, acompanyat del vicepresident, Jaume Tomás, i dels vocals Enric Godas i Josep Ramis. L’han recollit per part de l'Hospital la cap d’àrea d’Infermeria, Eva Diago, juntament amb les treballadores socials Glòria Porcar i Laura Molina.