El nou Nissan Juke aterra al centre Nissan Maresmóvil de Mataró

Nissan ha presentat el nou Juke, amb un disseny millorat, més comoditat i avenços en tecnologia i seguretat

  • Redacció // Foto: Daniel Ferrer
  • Dijous, 31 Octubre 2019 11:20

Ciutat 2017/2019, nissan juke - daniel ferrer

Els SUV s'han convertit en un dels models preferits a l'hora d'adquirir un nou cotxe, gràcies al fet que combinen les prestacions d'un totterreny clàssic, l'espai d'un cotxe familiar i la funcionalitat d'un utilitari.

Aquest setembre, el fabricant d'automòbils japonès Nissan va presentar el nou Nissan Juke, el qual ha estat a les instal·lacions Nissan de Mataró, a Maresmóvil (Av. del Maresme, 75), fins al 29 d'octubre. El cotxe ja està a la venda i calculen que les primeres unitats arribaran el mes vinent. A Maresmóvil expliquen que "fins ara el Juke demanava un públic més jove o dones, però que cada vegada abasta més perfils".

El nou Juke incorpora el sistema de conducció semiautònoma ProPilot

Nou model, noves prestacions

El nou Juke ha refinat el disseny esportiu del model anterior i millora molt tecnològicament. Incorpora un paquet de seguretat que inclou un sistema anticol·lisió frontal intel·ligent amb detecció de vianants i ciclistes, reconeixement de senyals de trànsit, control intel·ligent de canvi de carril i control d'angle mort. També disposa del sistema ProPilot (conducció semiautònoma) que ja oferia el Nissan Qashqai.

A més, és més gran que el model anterior: mesura 4,21 metres de llargada (l'altre feia 4,14 metres), és més ample i també més alt. L'interior també guanya 5,8 cm més d'espai per als genolls en els seients del darrere, i un 20% més d'espai al maleter, amb 422 litres de capacitat. Per últim, augmenta també la qualitat dels materials.