40 anys del Centre de Formació i Prevenció del Maresme

El centre ha organitzat una exposició i una jornada d'activitats per a la celebració de l'aniversari

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dilluns, 21 Octubre 2019 07:08

Ciutat 2017/2019, 40 anys centre de formació i Prevenció

El Centre de Formació i Prevenció del Maresme (CFP Maresme), entitat d’iniciativa social que ha participat des de 1979 en programes d’atenció especialitzada en col·lectius en risc d’exclusió social a la comarca, celebra el seu 40è aniversari. 

Per a commemorar aquestes dècades d’exercici, s'ha preparat una exposició que porta per títol “40 anys al servei de la comunitat”. L'exposició presenta un recorregut per l’història de l’Entitat, definit com a "un trajecte de la ciutat en la incorporació de drets i llibertats en polítiques socials, que han engrandit un teixit social que actualment sosté de base un important nombre de ciutadans".

L’acte inaugural de l’exposició tindrà lloc el divendres 25 d’octubre a les 12 hores a l’ateneu de la Fundació Iluro (carrer de la Riera, 92, segona planta), i es podrà visitar fins al 24 de novembre.

Altres activitats

El dissabte 26 d'octubre s'ha preparat una jornada plena d'activitats. A les 11 hores començarà un passacarrers amb el projecte Milcaps de l'artista Marcel·lí Antúnez i la Fundació Setba. Sortirà del número 10 del carrer d'Ibran i finalitzarà a les 12 hores a la plaça de l'Ajuntament, on tindrà lloc una arrossada popular.

La celebració seguirà fins a la tarda amb concerts a la plaça de l'Ajuntament i servei de bar. Hi haurà rumba a càrrec d'Òscar Torres Trio (16 hores) i de les mítiques versions d'Hotel Cochambre (a les 17.30 hores).