Panellets solidaris que ajuden refugiats

Tots els diners recaptats durant la venda es destinen a l’associació d’ajuda als refugiats Humanity Wings

  • Anna Galdon // Foto: cedida
  • Dijous, 08 Novembre 2018 13:04

Ciutat 2017/2018, panellets solidaris

Els alumnes de cicles formatius de l’Escola Pia Santa Anna de Mataró s’han tancat aquest mes d’octubre a l’obrador de la pastisseria Sala de Llavaneres per preparar panellets. I ho han fet amb un objectiu clar: col·laborar amb la tasca que fa l'associació Humanity Wings, sorgida també en l'àmbit de l'Escola Pia.

Els dolços, que després han venut als pares i mares de l’escola, han servit per recaptar prop de 300 euros que s'han destinat a contribuir en la tasca de Humanity Wings, organització que ajuda els refugiats provinents de Síria.

La campanya Panellets Solidaris ha estat possible també gràcies a la col·laboració amb la Pastisseria Sala de Sant Andreu de Llavaneres. Per l'embalatge ha repetit la fórmula de crear bosses de panellets amb tres dolços a un simbòlic preu de tres euros.
L'associació solidària Humanity Wings va sorgir també en el marc de l'escola, de resultes d'un treball de recerca. Lluita contra la injustícia social en què es veuen immerses les persones refugiades víctimes de conflicte.