L'Escola Rocafonda guanya un premi de la Secretaria General de l'Esport

L'originalitat dels seus vídeos s'ha merescut el reconeixement en el concurs "Gent Activa des de Casa"

Escola Rocafonda Video

L'Escola Rocafonda ha estat una dels sis centres escolars premiats en el concurs del Dia Mundial de l'Activitat Física impulsat per la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física de la Generalitat de Catalunya. En ple confinament, del 6 al 30 d'abril, la SGEAF va posar en marxa un any més la campanya del Dia Mundial de l'Activitat Física (DMAF). Degut a la situació especial d'enguany el lema era "Gent Activa des de Casa", i es buscava que els infants tinguessin les eines i la motivació per fer els 60 minuts d’activitat física diària des de casa.

Les escoles havien d'explicar quines propostes traslladaven a l'alumnat i com ho feien, per tal que infants i adolescents complissin les recomanacions en aquest context. També podien aportar vídeos de l’alumnat realitzant les propostes dels docents, i realment la feina feta per l'alumnat de l'Escola Rocafonda en els seus vídeos és mereixedora d'aquest reconeixement.

"News Dia Mundial de l'AF"

Propostes del Dia Mundia de l'AF a casa

Escola Rocafonda Video
Es va premiar un centre per cada territori, el que tenia segons els organitzadors "una proposta més original" en relació al lema d'enguany que era "Gent Activa des de Casa". Els centres premiats de cada territori han estat els següents: Escola Prat de la Riba ( d’Esplugues de Llobregat); Escola Cassià Costal (Girona); ZER Benissanet-Miravet (de la Ribera d’Ebre); Escola Martí Poch (l’Espluga de Francolí); Escola Jacint Verdaguer (Tàrrega) i l'Escola Rocafonda (de Mataró).

El premi consisteix en l’elecció, per part del centre, d’un taller, una xerrada o una visita al Circuit de Barcelona-Catalunya per al curs 2020-21.