Un nou grau en Enginyeria en Organització Industrial al TecnoCampus

Impulsen aquest grau de quatre anys pel curs 2018-19 que se suma a l’àmplia oferta formativa que ofereix el centre adscrit a la UPF

Ciutat 2017, foto noticia empenta tecnocampus

El TecnoCampus de Mataró, centre universitari adscrit a la Universitat Pompeu Fabra (UPF), començarà a impartir el curs vinent el grau en Enginyeria en Organització Industrial, adreçat a estudiants que presentin un interès tant per les enginyeries, com per la gestió empresarial. Es tracta d’un tipus de titulació que se suma als 16 graus i dobles graus ja existents i amb poca oferta al sistema universitari català. Els estudiants que s'hi matriculin hauran de completar la formació que durarà quatre anys i espera formar professionals amb coneixements tecnològics. La voluntat és donar-los les eines perquè siguin capaços de planificar, gestionar i tenir cura de la qualitat i la innovació en empreses industrials, és a dir, que disposin d'una visió transversal del procés productiu.

Descobrir el TecnoCampus

El TecnoCampus tindrà estand propi al Saló de l’Ensenyament del 14 al 18 de març i celebrarà la jornada de portes obertes el 14 d’abril, dues maneres de difondre el que es pot aprendre a aquesta Universitat maresmenca. D’ella destaquen la formació enfocada a la professionalització, la internacionalització i l’emprenedoria.

La Jornada de Portes Obertes per a futurs estudiants comptarà amb sessions informatives sobre cada grau, sobre les beques disponibles i el procés de preinscripció i matriculació.

Relaciona estudiants i emprenedors

El model del TecnoCampus, que integra en un mateix espai un campus universitari i un parc empresarial amb 120 empreses, afavoreix les relacions entre aquests dos àmbits. Així, durant el curs 2017-2018 s’ofereixen més de 2.000 pràctiques i ofertes adreçades als més de 3.300 estudiants del campus. A més, poden gaudir dels convenis d’intercanvi amb 111 universitats de 34 països.

Títols de tecnologia, empresa i salut

Agrupats en tres escoles universitàries, s’hi poden cursar 17 graus i dobles graus dels àmbits de la tecnologia, l’empresa i la salut, a més de dos màsters universitaris i dotze títols de postgrau i màster propis.