Una delegació d’empresaris mataronins a la fira SIMO a Madrid

El grup de 14 empresaris va ser organitzat per l’IMPEM amb gent vinculada a la Incubadora i a Gentic

Una delegació d’empresaris tecnològics mataronins visiten des d’avui la Fira Internacional SIMO celebrada a Madrid, una de les fires de tecnologies de la informació i la comunicació més importants del moment. La Fira tindrà lloc els dies 16 i 17 de novembre i va comptar amb la presència d’una delegació de 14 empresaris de la ciutat.

La delegació ha estat organitzada per l’Institut de Promoció Econòmica de Mataró i ha comptat amb 14 empresaris de les noves tecnologies, tots ells vinculats a la Incubadora de base tecnològica de Mataró i al Grup d’empreses de noves tecnologies d’informació i comunicació del Maresme.

Trobada amb el creador de Jazztel
A més, la delegació mataronina va podrà participar en la Jornada Acceleradora d’empreses que es celebrarà el dia 17 i en la qual es podran reunir personalment amb el fundador de Jazztel i Ya.com Martín Varzavsky i el director de Nominalia Jordi Hinojosa. A la trobada es convidarà a la resta d’empresaris mataronins que participen a la fira durant aquestes dates i que no pertanyen a la delegació. La finalitat d’aquesta jornada serà la d’intensificar la creació de comunitats i sinèrgies entre les empreses tecnològiques de mataró .

La fira SIMO és la segona fira en importància del calendari europeu pel que respecta a les TIC i enguany hi participen prop de 1.000 expositors. Les noves tecnologies de la informació, aplicacions professionals, telecomunicacions, e-business, Internet i domòtica són algunes de les principals atraccions de la fira SIMO i les que l’han convertit en aquest referent en el món de les TIC.