Vuit empreses del Maresme reben el reconeixement de la Cambra de Comerç

En total, 139 empreses de la demarcació han rebut el guardó

La Cambra de Comerç de Barcelona va lliurar ahir a la Casa Llotja de Mar les plaques commemoratives a les empreses de la seva demarcació territorial que aquest any celebren un aniversari rellevant (50è, 75è, 100è, 150è...). En aquesta edició la corporació ha homenatjat la trajectòria de 139 empreses, de les quals vuit son del Maresme i entre les que destaca Géneros de Punto Mobo SA, empresa mataronina que celebra el seu 50è aniversari.

El guardó es va entregar durant la celebració del tradicional Dia de la Cambra, que ret homenatge a les empreses com a reconeixement del treball realitzat des de la seva constitució. L’acte va comptar amb la intervenció de Josep Lluís Bonet, president del consell d’administració de la Fira de Barcelona i Josep Arcas, director general de Nestlé España, empresa que va nàixer ara fa 100 anys. La cloenda va anar a càrrec del conseller de Comerç, Turisme i Consum de la Generalitat, Josep Huguet.

625è aniversari del Gremi de Serrallers
Brendle Metalquímica (75 anys), Electrifred de Luca (100 anys), Flors Anton Ramon (50 anys), Géneros de Punto Clarín (50 anys) i Vilectra (50 anys) són algunes de les empreses de la comarca que van rebre el reconeixement de la Cambra. El Gremi de Serrallers de Catalunya, que aquest any celebra el seu 625è aniversari va ser objecte de la menció especial.