Bulevards de Mataró és la nova marca del comerç mataroní

Demà es presentarà en societat Bulevards de Mataró, la marca comercial que vol potenciar l’Associació de Comerciants i Professionals del Nou Centre de Mataró

El comerç de Mataró comptarà a partir de demà, 12 de juliol, amb una nova marca comercial. Es tracta de Bulevards de Mataró, la marca que a partir d’ara identificarà a l’Associació de Comerciants i Professionals del Nou Centre de Mataró. Bulevards de Mataró ha estat creada com una eina identificativa d’aquesta associació comercial i professional, amb la voluntat que contribueixi a incrementar la competitivitat del col·lectiu a qui representa. La seva presentació en societat serà el dia 12 de juliol al migdia, en un acte anomenat “Els colors de Bulevards de Mataró”.

Amb aquesta nova iniciativa es vol donar a conèixer aquesta zona de la qual els seus comerciants destaquen les bones comunicacions amb que compten. D’aquesta manera, i a través de les campanyes que té previst organitzar, volen satisfer la seva clientela actual i atreure la potencial.

El nou equip de Bulevards de Mataró es presentarà demà amb el seu logotip, un disseny del mataroní Joan Francesc González. Aquest símbol identificador es caracteritza per ser un símbol de cordialitat on predominen els colors com a símbol de la pluralitat, i amb una ona com a toc de ciutat costanera, segons explica l’associació.

Una associació creada el 2001
Justament aquesta pluralitat és un dels trets que més destaca l’Associació de Comerciants i Professionals del Nou Centre de Mataró, que tot i presentar ara aquesta nova iniciativa, porten funcionant des del 2001. L’associació agrupa comerços i professionals de la plaça de Granollers, la ronda de J.Prim, la ronda O’Donell, la plaça d’Espanya, la ronda d’Alfons X El savi, la ronda de Mossèn J.Verdaguer, el Camí de la Geganta, el carrer de J.Isern, el carrer de Tetuan, la Via Europa, l’avinguda J.Puig i Cadafalch i el Parc Central, així com carrers que són confluents a aquests. Des de la mateixa associació és destaca, entre tota aquesta pluralitat, l’àmplia oferta d’establiments relacionats amb la decoració i l’equipament de la llar.