L'oposició farà fora l'Alcalde de Sant Vicenç de Montalt

S'uneix en moció de censura contra Miquel Àngel Martínez i proposarà el socialista Javier Sandoval d'alternativa

  • Redacció
  • Dijous, 06 Setembre 2018 12:43

Miquel Àngel Martínez - CCM

Miquel Àngel Martínez ja té l’esperada moció de censura en contra. Han passat tres mesos des que al juny es va fer públic el cas que afectava el ja expresident del Consell Comarcal i Alcalde de Sant Vicenç de Montalt. Una filtració als mitjans de comunicació posava en entredit les obres de casa seva, que hauria fet amb recursos municipals segons es desprèn d'una conversa gravada amb un treballador de l’Ajuntament. Dies després que esclatés el cas Martínez anunciava que deixava la presidència de l’òrgan comarcal –empès pel seu partit, el PDCAT– però anunciava que volia mantenir-se al capdavant de l’Ajuntament de Sant Vicenç. Martínez va parlar d’una “conxorxa” en contra seva. Ara l’oposició ha acordat la moció de censura que ja va esgrimir a inicis d'estiu, un mecanisme que, de prosperar, suposarà un canvi d’Alcalde a pocs mesos de les properes eleccions.

L’oposició ja ha entrat per registre la sol·licitud de la moció, en la que expressen que “Martínez no ha estat capaç de justificar els fets que demostrarien l’utilització de material de l’ajuntament per a fins particulars” i apunten que aquest fet invalida moralment a l’encara Alcalde. 

També els regidors del seu propi grup han expressat desconfinça envers l’Alcalde.  La moció té tots els números de prosperar.

 

Maresme 2014/2015,  ajuntament de sant vicenç

El debat, el dia 21

Aquest dijous al matí, els grups municipals de 9 SV, ERC, C’s, PSC i PP han presentat formalment una moció de censura que es farà efectiva, si no hi ha cap canvi, durant el ple extraordinari que tindrà lloc el dia 21 de setembre a les 12 hores, moment en que serà sotmesa a votació pels membres que conformen el plenari de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt.  La proposta de moció exposa que, en cas que prosperés, l’alcalde seria Javier Sandoval Carrillo (PSC).