Duel important al Jaume Parera i derbi vibrant a Tordera

El Nacional Catalana femení rep al Sant Cugat mentre que el Primera Estatal juga a Tordera a la mateixa hora

Duel important del femení al Jaume Parera

Aquest dissabte 27 a les 19:45 les mataronines reben al Sant Cugat, que ara mateix es troba a cinc punts, tercer classificat però amb un partit menys, i per tant les d'Albert Bou no poden fallar, ja que el seu liderat es veuria amenaçat. Segurament es veurà un bon partit d'hoquei patins aquest dissabte al vespre, que als afeccionats no es poden perdre.

La temporada passada el Sant Cugat també va jugar a OK Lliga, acabant a la cua de la classificació i perdent la categoria varies jornades abans d'acabar, ja que tan sols van guanyar dos partits en tota la temporada –un d'ells contra el Mataró a la seva pista–. Al Jaume Parera el resultat va ser un clar 6-2 per les locals, a veure si aquesta vegada ho poden repetir.

Crònica del partit de la temporada passada

Hoquei Medicare CH Mataró - Sant Cugat

Vibrant derbi comarcal a Tordera

Els derbis comarcals amb el Tordera ben sovint porten emocions fortes, i aquest inici de la segona volta de Primera Estatal masculina en promet. Els locals no poden fallar a casa per no perdre el tren de la part alta, mentre que els de Quim López necessiten els tres punts per no perdre aquesta segona plaça que acaben de guanyar-se, ja que la lluita per ficar-se en llocs d'ascens és aferrissada. La cita és dissabte 27 a les 19:45h. i el Front Mataroní s'hi desplaça per donar suport a l'equip.

En el primer partit de lliga, al Jaume Parera, els Club Hoquei Mataró tan sols van poder empatar a tres gols al final del matx, i per tant el duel a l'Alt Maresme segur que no serà fàcil, com mai ho són en una pista on acostuma a haver-hi un gran ambient.

Crònica del primer partit de la temporada contra el Tordera

Hoquei CH Mataró - Tordera