Estrena amb empat del CH Mataró en un derbi dur

Els mataronins empaten al darrer minut contra el Tordera, en un partit molt disputat

Els derbis amb el Tordera són tradicionalment partits molt intensos pel Club Hoquei Mataró, tant a la pista com a la grada, i el primer partit de lliga d'aquesta temporada no podia ser menys. Els visitants van posar el nivell de duresa molt alt, buscant el límit del reglament, i això va portar a un partit en el que les emocions estaven a flor de pell. Tot i això els homes de Quim López es van avançar amb un gol de Cantero, però l'alegria no va durar gaire perquè poc després Martos empatava pels torderencs. Amb l'empat a un gol s'arribava al descans.

Hoquei CH Mataró - Tordera

A la represa els àrbitres va semblar que volien la seva part de protagonisme en un matx tant disputat, i van cometre varies errades que encara van escalfar més l'ambient, i van xiular un penal i dues blaves en contra de l'equip local. Tot i això els gols visitants no van arribar a pilota parada, però es van avançar amb un gol de Bernabé Garcia, que va marcar el 1-2. Montero va tornar a igualar el marcador de seguida pels mataronins, però els Tordera va seguir insistint en endur-se els tres punts i a falta de set minuts pel final Martos de nou va fer el 2-3. Això va obligar al Mataró a lluitar de valent i tirar d'èpica per no perdre el partit, i a falta de 40 segons, quan el tècnic local estava a punt de treure el porter per fer sortir un altre jugador, Lladó feia l'empat a 3 gols definitiu.

CH MATARÓ - CP TORDERA 3-3

Van jugar pel Mataró: Sergi Grané, Jordi Bartrès, Eric Florenza, David Montero (1) i Oriol Lladó (1) equip inicial; Pablo Fernández, Guillem Molist i Alex Cantero (1).