Dissabte prova de foc per al Mis Ibérica CHM al Jaume Parera

Visita complicada del Manlleu, que la temporada passada jugava a OK Lliga

  • Divendres, 24 Novembre 2017 19:37

Després de perdre l'imbatibilitat la setmana passada a Madrid, el Mis Ibérica CH Mataró vol refer-se a casa i sumar una victòria que seria molt important per començar bé el seu particular "Tourmalet". I és que demà dissabte reben al Manlleu, cinquè classificat que ha baixat d'OK Lliga i es troba tan sols dos punts per sota dels mataronins, però les dues següents setmanes encadenen dos partits molt complicats a fora, a la pista del líder, un Calafell que compta els seus partits per victòries, i a Maçanet per enfrontar-se amb l'històric SHUM, que també vol retornar a la màxima categoria i de moment es troba un punt per sota del Mataró, en quarta posició.

Mataro-Manlleu

Per tant, aquest dissabte 25 de novembre a les 20:30h els mataronins volen assegurar els tres punts per afrontar els dos desplaçaments consecutius en tercera posició –com a mínim, ja que el Sant Cugat que és segon juga a Tordera–, sense descartar resultats positius en aquestes pistes difícils, evidentment. Des de la temporada 1982-83 el Mataró i el Manlleu s'han enfrontat en 10 ocasions, amb un balanç positiu pels locals de 7 victòries i 3 derrotes. L'última vegada que els osonencs va ser la temporada 2015-16 també a primera estatal, amb un resultat de 5-4, i curiosament la temporada anterior s'havien enfrontat però a OK Lliga, també amb victòria mataronina per 6-4.

Crònica del darrer duel CH Mataró - Manlleu

El femení, a la pista del Manlleu B

L'equip de Primera Nacional Catalana femení vol seguir amb la seva ratxa triomfal, després d'iniciar la temporada amb 10 victòries consecutives, i aquest diumenge a les 18:45 s'enfronten al Manlleu B per intentar sumar la onzena. L'equip osonenc no ho va posar fàcil a Mataró, o sigui que l'equip d'Albert Bou haurà de mostrar la seva millor cara per seguir imbatut.

Hoquei Medicare CH Mataró - Manlleu

Crònica del partit de la primera volta amb el Manlleu