Victòria, amb remuntada, del Mis Ibèrica Mataró contra el Manlleu (5-4)

Per dues vegades, l’equip mataroní ha aconseguit sobreposar-se a un marcador advers per acabar assolint la victòria amb un gol antològic de Ricardo Valverde

• Marc Gomà
  • Diumenge, 06 Març 2016 03:11

Gran victòria l’aconseguida pel Mis Ibèrica Mataró contra el Manlleu, un dels equips que estaven en places d’ascens a OK Lliga abans del partit d’avui. En una primera part amb nombroses ocasions a les dues bandes, el primer gol l’ha aconseguit el Manlleu després d’una errada monumental de l’equip local que ha permès, després d’una aturada de Grané, que dos rivals recuperessin la bola i es trobessin a plaer davant del porter. 0-1 quan faltaven 3 minuts pel descans, al qual ja s’ha arribat amb aquest marcador.

Mataró-Manlleu

No pintaven bé les coses, ja que si una cosa havien acusat els jugadors del Mataró, era dificultat per reaccionar quan les coses es posaven complicades. I encara s’hi han posat més, quan al minut 3 de la segona part, després d’una altra errada defensiva, Juli Anguita ha quedat sol a la frontal de l’àrea i ha clavat la bola al mateix escaire de la porteria. 0-2. Avui però, no era el dia d’arrugar-se i els jugadors de blau (avui amb la segona equipació), esperonats per un Front Mataroní senzillament incommensurable, han sabut reconduir la situació. Marc Povedano amb un xut des de la frontal, després d’una jugada individual i Èric Florenza després d’una magnífica jugada col·lectiva han situat el 2-2 en el marcador quan encara quedaven 15 minuts de partit.

Però les coses encara no havien de posar-se de cara, el Manlleu ha tornat a aconseguir posar-se per davant, 2-3 faltant 11 minuts. Ha sigut Èric Florenza, amb un xut llunyà ajustat a la base del pal, que ha aconseguit el 3-3 tot just un minut després. I quan ha arribat la màgia ha sigut amb el quart gol que posava, per primera vegada, al Mataró per davant en el marcador. En un contracop, ell sol contra el porter, Ricardo Valverde ha fet una veritable obra d’art. Un revers, pilota per sota les cames... i elevada per sobre del porter. Espectacular. Barreja d’incredulitat i eufòria a la graderia. I tot just un minut després, l’àrbitre ha sancionat un penal a l’àrea del Manlleu que l’igualadí Marc Povedano ha convertit en el 5-3, quan faltaven 3 minuts, havia de significar la sentència del partit. Tot i això, el Manlleu ho ha intentat fins al final. Han aconseguit provocar la desena falta del Mataró, i tot i que Grané l'ha parat magistralment, els visitants han aconseguit el 5-4 amb un precís xut llunyà, però sense temps per a més. Gran partit, gran victòria i una bona dosi d’energia positiva per afrontar dos complicats desplaçaments consecutius, a les pistes del Barça i del Girona.

Mis Ibèrica CH MATARÓ 5-4 CP Manlleu

Mis Ibèrica Mataró: Sergi Grané (porter), Èric Florenza (2), Marc Povedano (2), Jordi Bartrès i Èric Serra –cinc inicial-, Marçal Oliana, Ricardo Valverde (1), Pablo Fernández, Oriol Pujol i Adrian Aceituno (ps).