L'hoquei patins mataroní, juga avui dissabte buscant la permanència

El masculí ho té més a prop, tot i que no pot badar, i el femení més a l'abast del que semblava fa unes setmanes

El Mis Ibérica CH Mataró vol certificar la permanència

A l’equip entrenat per Quim López li queden quatre partits per acabar la competició de lliga, i amb les opcions d’ascens virtualment finiquitades, ara el que toca és certificar la permanència quan abans millor, ja que continua la igualtat a la zona mitja de la taula i tan sols 12 punts separen la zona d’ascens de la descens, els que queden en joc. Els mataronins es troben a 3 punts del Vilanova, que ocupa la darrera plaça de descens, després que el Raspeig i el GEiEG ja hagin perdut la categoria.

El primer repte és aquest dissabte, a les 20 hores, la pista d’un rival directe, el Maçanet, que ara mateix es troba un punt per sobre. Puntuar allà seria clau, sobretot sumar una victòria que podria deixar la salvació molt a prop. la següent setmana reben l’Arenys de Munt, que encara ha de certificar l’ascens i per tant serà un derbi complicat, després visiten al Sant Feliu, que encara podria tenir alguna opció llunyana d’ascens, i per acabar reben el Tordera en un derbi que pot ser intrascendent per ells, però ben segur que igualment serà interessant, com sempre.

Hoquei Mis Ibérica Mataró - Maçanet

Crònica de la victòria a casa de la 1a volta amb el Maçanet

El Medicare System té sis finals per lluitar per la salvació

Les noies d’Albert Larrea encara es troben en zona de descens, però amb moltes més opcions d’assolir la permanència que fa unes setmanes, ja que té tres equips per damunt a l’abast, el Vilanova a un punt –tot i que amb un partit menys–, el Rivas a dos i l’Sfèric Terrassa a quatre. La primera final és precisament avui dissabte a les 20:30 hores a la pista del Vilanova, i per tant és un partit clau, ja que amb la victòria es podria sortir de la zona de descens, com a mínim temporalment. A Mataró es va superar a les del Garraf per 5-1, a veure si allà es poden sumar els tres punts també.

Entre la resta de partits que queden destaquen la visita de l’Sfèric Terrassa a Mataró el 6 de maig i el del Rivas las Lagunas el 20 de maig, els altres dos rivals directes. Partits molt importants pels interessos mataronins, i ben segur que amb el suport del seu públic i del Front Mataroní ho poden aconseguir.

Hoquei Medicare CH Mataró - Vilanova

Crònica de la victòria de les mataronines a la 1a volta davant del Vilanova