Sòlida segona victòria del Medicare System Mataró

Partit sense història, amb un Mataró molt superior al Vilanova, vist per sentència a la primera part

El Medicare System Mataró arribava al Jaume Parera després d’haver aconseguit, per fi, la primera victòria la setmana anterior al camp del Cerdanyola. Tot i així, estaven encara en teòriques posicions de descens a la classificació i rebien l’equip immediatament per sobre seu: el CP Vilanova. Ben aviat es va veure que les mataronines dominaven, gairebé còmodament, el partit. Tenien la possessió de la pilota, establien el ritme que més els convenia i creaven nombroses ocasions de gol. Al minut dos de partit, després d’una jugada individual per darrere de la porteria, Carla Fontdeglòria va poder sortir cap a l’àrea i engaltar un xut directe a l’escaire. I al minut 5, altre cop Carla va aprofitar un rebuig de la portera per enviar la pilota al fons de la xarxa i situar el 2-0 al marcador. Seguint amb la mateixa dinàmica, al minut 8 Aina Florenza va establir el 3-0 després de rematar una pilota i, després de l’aturada de la portera, agafar el rebuig i situar la pilota fora del seu abast. El partit era un monòleg groc i negre. Poc després, al minut 11, una jugada de Xantal Piqué va superar la portera i Joana Xicota va aprofitar per anotar el quart.

Hoquei Medicare CH Mataró - Vilanova

Encara abans del descans, el Mataró va poder situar el 5-0 amb una triangulació precisa i rapidíssima que va culminar Júlia Canal per, virtualment, decidir el partit. Les comptades ocasions que van aconseguir crear les visitants durant tot el partit van ser resoltes amb mestria per una immensa Ariadna Escalas. Va ser un autèntic mur tot i que, finalment, va encaixar un gol, de rebot, a l’últim minut de partit. Una llàstima que no aconseguís mantenir la porteria a zero. La segona part no va tenir més història.

Medicare System MATARÓ – CP Vilanova 5-1

Medicare System Mataró: Ariadna Escalas (portera), Xantal Piqué, Carla Fontdeglòria (2), Ona Castellví, Aina Florenza (1) –cinc inicial-, Joana Xicota (1), Anna Fontdeglòria, Júlia Canal (1) i Èrika Arellano (ps).