Torna a xocar un tren al final de via a Mataró

Disset ferits lleus després que el comboi, en què hi viatjaven una quarantena de persones, hagi impactat contra la barrera de final de via

  • Redacció / ACN
  • Dimarts, 16 Juny 2020 17:08

Tren estavellat

Disset persones han resultat ferides a l'Estació de tren de Mataró, aquest dimarts, després que el comboi en què viatjaven no hagi frenat a temps durant la maniobra d'estacionament i hagi xocat contra la barrera de final de via. Al tren de Rodalies, que cobria el trajecte de l'Hospitalet de Mataró, hi anaven una quarantena de persones.

No és el primer cop que això passa al mateix lloc, recordem que ja va passar el mateix el 2012 amb una desena de ferits i el 2009 amb cinc ferits lleus

Tren estavellat

Els ferits són setze usuaris del tren i el maquinista –segons dades de l'Ajuntament de Mataró– que han estat ateses ràpidament pels serveis sanitaris que han arribat al lloc dels fets. Finalment, segons explica el SEM, una desena d'ells ha estat traslladat a centres hospitalaris (quatre a l'Hospital de Mataró, dos a l'Hospital Germans Triasi Pujol i quatre a l'Hospital de Badalona) tot i que les lesions de tots ells es no revesteixen gravetat.

Els fets han tingut lloc cap a dos quarts de cinc a la via quatre de l'estació de Mataró i just després Renfe ha activat els protocols per a aquest tipus d'incidents i ha avisat Protecció Civil, Bombers i SEM.

Accident Tren Estació - Foto Miquel Cano

Vídeos rebuts via xarxes socials @totmataro

Recordem els fets del 2009 i 2012

{youtube}bKSUfOEqPWU{/youtube}