Tecnologia per a un millor futur

L'arribada dels Drons ha sigut tota una revolució per al món fotogràfic i una gran eina que ha facilitat i facilitarà la feina, no només en el món fotogràfic sinó en diversos sectors industrials.

Dron

Sempre dic que la nostra feina ens permet arribar a llocs que no tothom té el privilegi de conèixer, o experimentar de primera mà coses que mai t’imaginaves que faries.


Doncs bé, fa unes setmanes, vam tenir una entrevista amb un noi que era expert en drons, una eina fabulosa per a la fotografia (Aquí podeu veure l’entrevista que se li va fer al Tot Mataró).

Tornant al tema, després de fer la feina i d’entendre a què es dedicava, ens va deixar provar en primera persona una cosa molt curiosa. Unes ulleres intel·ligents, unes ulleres que et permeten sentir-te realment com si fossis un pilot d’avió. Aquestes ulleres van més enllà dels dispositius de realitat augmentada, incorporen capacitats més avançades de processament, com les ja conegudes Google Glass. Segurament un dels productes que més creixerà en els pròxims anys.

Les ulleres permeten, entre altres, seguir el vol a temps real al mateix temps que es superposen missatges, alertes i consells sobre la mateixa pantalla. Així mateix, les ulleres com que permeten veure en tot moment el que la camera va filmant, podem pendre fotografies i videos directament des de les pròpies ulleres, sense la necessitat de visionar la imatge en un altre dispositiu.

Aquí us deixo un video, que va gravar la companya Mireia durant la meva experimentació.

Anna Aluart

Fotògrafa del Tot Mataró i Maresme.