Reentrada

Davant de tot - Juan Joncosa - Article d'opinió

  • Dijous, 20 Setembre 2018 10:33

Opinió 2017/2018, davant de tot-rentrada (edicio 1835)Tornada a la normalitat. Sembla que l'estiu s'ha acabat, l'època escolar s'inicia i comença un nou cicle. Sortir de la zona de confort és una cosa molt comentada per coaches, psicòlegs, etc. Tornar-hi és una cosa que ningú esmenta.

Personalment crec que tornar de tant en tant a la zona de confort et permet relaxar-te, reflexionar i veure les coses amb diverses perspectives. Per tant, totalment d'acord a no acomodar-se, però és perfectament vàlid gaudir d'una petita pausa i tornar a sentir-se còmode. Estar a la zona de confort no ha de ser sinònim de pausa. Es pot utilitzar perfectament com una zona de preparació, planificació i fins i tot avaluació.

Aquest moment de meitat de setembre, en què sembla que tothom torna a la seva rutina i se sent aquesta sensació que tot torna a ser al seu lloc. Aquests moments en què torna tot a la "normalitat" és la reentrada. Situacions que ens porten a un dia a dia més conegut, més rutinari, en el qual tenim la sensació de control i de saber el que cal fer en cada moment. Part de nostàlgia per les vacances viscudes, part d'alegria per tornar a veure companys i tornar a la rutina diària. Mesos que des d'octubre volen.

Ens arribarà la festa del 12 d'octubre, després l'1 de novembre, el pont de la Constitució, de seguida ve Nadal i ja encetarem un any nou, fent desitjos per al proper.
Què et sembla si t'acomodes només una mica i brindes per l'inici d'any amb coses que ja hauràs començat a fer?