Molt bon Nadal!

Davant de tot: Editorial

  • Divendres, 23 Desembre 2016 00:00

Ciutat 2014/2015, FELICITACIO NADAL TOT MATAROEl Nadal ja arriba i ho fa carregat de simbolisme, sent com són aquestes unes dates festives carregades d’emocions. De l’esperit nadalenc se n’ha parlat per activa i per passiva, però no respon a cap definició concreta, ni té la mateixa semàntica per a tots. La nostra ciutat, Mataró, és un exemple de pluralitat i maneres de fer i ser ben diferents que, quan arriben les festes, es tornen a manifestar. Els sentiments dels uns seran religiosos mentre que pels altres la consuetud i la tradició serà el motor per tornar-se a aplegar al voltant de la taula parada i viure aquests dies en família.

La simbologia de la imatge de la portada d’aquesta setmana també vol ser un resum d’aquesta diversitat i pluralitat de la nostra ciutat. El galet tradicional, amarat del caldo més espès de tot l’any, vesteix barret de Pare Noel i s’embolcalla dels mateixos llums que fan pampallugues en les nits fredes de final de desembre. Hi ha tradicions i gustos per tots els colors i també –com en tot a la vida– durant aquests dies compensem la intensitat de les celebracions amb l’enyor també dels que ja no són a taula.

2016 ha estat pel Tot l’oportunitat de celebrar 35 anys sent de la família extensa que no deixa de ser la nostra ciutat. Arribats als dies del solstici d’hivern i aprofitant que sortim al carrer quan ja ressonen les festes, no podem estar-nos de fer el que farà tothom aquests dies. Somriure amb la nostra gent, que sou els lectors i anunciants i  desitjar que per molts anys puguem seguir compartint el dia a dia, setmana a setmana i mes a mes.

Així, quan arribin les festes us podrem seguir dient de part de l’equip del Tot Mataró,
Molt bon Nadal!