35 anys del Tot i de tots

Gràcies als mataronins i clients per aquest aniversari rodó

  • Divendres, 20 Maig 2016 00:00

Opinió 2014/2015, davant de tot-35 anys del tot
 

Mataró està d'aniversari perquè el Tot fa anys. I ho volem celebrar com cal celebrar aquestes efemèrides. Amb la família i amb una bona festa. Aquest dimecres, dia 12, va fer 35 anys exactes que els mataronins es van trobar amb una revista de mida reduïda que podien llegir de forma gratuïta. Set lustres després la cita setmanal no només s'ha consolidat. S'ha institucionalitzat. Vam passar del dissabte al divendres igual que les famílies canvien els hàbits amb l'edat. Però seguim allà mateix. On estem ara. A les mans dels nostres lectors que han convertit el Tot en el setmanari gratuït més antic i més llegit de Catalunya.

En aquests 35 anys han passat moltes coses i les hem vist de tots colors. El fundador d'aquesta revista, Fernando Rodríguez  –emprenedor fins a la medul·la, dècades abans que la paraula es posés de moda– i la seva dona Carmen Guisado, de qui sempre va rebre un suport incondicional, ja no són entre nosaltres. Però tant el Tot com Mataró segueixen fent. El Tot i Mataró són els dos ingredients que conformen el nom d'aquesta relació entre ciutat i mitjà.

Aquesta setmana hem volgut fer una revista especial. De col·leccionista. Amb el punt melancòlic que sempre tenen els aniversaris. I comptant amb els nostres clients, que sempre han estat al nostre costat. Volem mirar enrere i veure què ha passat al nostre voltant durant aquests 35 anys durant els quals, fidels i puntuals, revista i ciutadans hem compartit la cita setmanal. Celebrem aquesta relació feliç i fructífera entre una de les capçaleres més antigues del país i la ciutat que li dóna nom i confiança divendres a divendres.

Mirem enrere, doncs. I celebrem els 35 anys vostres i nostres. Aquests 35 anys de Tot i de tots.