La gastronomia, protagonista a la Fira de Tardor de Sant Pol

Es celebra demà dissabte dia 16 a Sant Pol de Mar, durant tot el dia

  • Redacció // Foto: cedida
  • Divendres, 15 Novembre 2019 09:57

Instagram Tot a taula 2018/2019, fira de tardor sant pol

El dissabte 16 de novembre, Sant Pol de Mar celebra la 9a Fira de la Tardor, una jornada plena d'activitats per a tota la família on també té cabuda la gastronomia. Entre les propostes destaquen la mostra de cerveses artesanes als Quatre Cantons i la xocolatada a la plaça de l'estació, a càrrec dels alumnes de 6è de l’Escola Sant Pau (amb preu popular d'1 euro), que duraran tot el dia.

Altres activitats

A més, al matí tindrà lloc una xerrada i un tast de ratafies sota el nom “Un viatge per les ratafies de Catalunya”. Serà a la carpa Ratafia Avi Guillema a les 13 h, i cal reservar plaça al correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .
A la tarda serà el torn dels panellets. Els més petits podran descobrir els dolços de tardor en un taller infantil a càrrec del forn de pa i pastisseria Grimal. Serà a la plaça Estació a les 17 h.

Més enllà de la Gastronomia

Durant tota la jornada, de 10 a 20 h, un munt d'activitats complementen l'oferta gastronòmica. No hi faltaran jocs infantils, activitats culturals de la biblioteca, espectacles i música.
D'altra banda, la Fira de la Tardor tindrà també el seu costat més solidari amb una campanya de donació de sang. Aquells que vulguin col·laborar-hi hauran d'anar de 17 a 21 h a la sala polivalent Ainaud de Lasarte.