Mataró consolida el seu festival de la cervesa

El Maltaró es celebrarà aquest dissabte dia 21, de les 12 del migdia a la 1 de la matinada, al Poliesportiu Eusebi Millan

  • Redacció // Foto: cedida
  • Divendres, 20 Setembre 2019 09:09

Ciutat 2017/2019, maltamataro

Després d'una primera edició que va tancar amb èxit total, Mataró torna a acollir tot un homenatge a la cervesa artesana. Parlem del festival Maltaró, que se celebrarà dissabte 21 de setembre de 12 del migdia a 1 de la matinada al poliesportiu Eusebi Millan (número 146 del carrer Sant Cugat).

Una desena de cervesers del territori català (Molta Malta, Synera, Dehum, Grenyut, La Calavera, L'Estupenda, Quana, Bripau, La Masovera i Balate), quatre foodtrucks (You&Co, La Bona Pizza, El Celler de les nenes i La Llorona), espai per dinar i sopar, i música en directe amb denominació d'origen local són els ingredients que posa sobre la taula aquest esdeveniment.

L'objectiu dels organitzadors és convertir el festival en una cita obligada per a tots els amants de la cervesa. Per això Molta Malta, de Mataró, i Synera, d'Arenys de Mar, comptaran una vegada més amb el suport del consistori i Aiguamoll Records.  

Perquè a la mostra s'hi quedin petits i grans, la segona edició de Maltaró ha convidat sis bandes que oferiran el seu millor directe: My Wrong Pleasures (13 hores), El Pie Bueno (19 hores), Panoramica (20 hores), Bacon Radars (21 hores), White Hounds (22.30 hores) i DJ Juanma (23.30 hores). Els concerts començaran a la una del migdia i s'acabaran passada la mitjanit.