La 6a Mostra Gastronòmica de Sant Pol torna per oferir delícies culinàries locals

Durant dos dies, el Parc del Litoral acollirà tasts gastronòmics, tallers i actuacions musicals

  • Redacció // Foto: cedida
  • Divendres, 14 Juny 2019 07:52

Instagram Tot a taula 2018/2019, fira gastronomica Sant Pol
Una edició més, restaurants i establiments santpolencs seran presents en aquesta cita gastronòmica. La mostra és l'excusa ideal  per degustar els dies 14 i 15 de juny els plats i postres representatius d’aquest municipi de la costa del Maresme, i tot, acompanyat de música en directe.


En total, seran 18 els establiments participants que s’hi donaran cita enguany, entre els quals en trobareu alguns que treballen amb productes aptes per a persones celíaques, sense lactosa o que, senzillament, ofereixen menús infantils. Tot i aquestes excepcions, també podreu tastar elaboracions fetes amb carn, peix o la famosa maduixa de Sant Pol, que arrodonirà les postres del vostre menú.

Les propostes educatives arribaran en forma de tallers. El primer es farà aquest divendres a les 19.30  h. Dedicat a la canalla, treballarà la decoració de galetes. La segona activitat infantil es farà l’endemà i tractarà sobre esmorzars i berenars saludables. Caldrà inscripció prèvia al correu Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

Les actuacions musicals també emmarcaran la cita. Divendres actuarà al Parc del Litoral el trio de folk-pop Lombao i el seguirà el quintet de jazz en català Cata’l Jazz. El dissabte 15 de juny, la mostra també comptarà amb els ritmes del trio Sargents i finalitzarà la vetllada l’Ohio Big Band Mataró.

Trobareu més informació a: www.santpol.cat