Torna la Ruta de la Tapa a Mataró

El popular esdeveniment tindrà lloc del 18 al 28 d'octubre a diversos restaurants de la ciutat.

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 18 Octubre 2018 12:05

Especials 2017/2018, va de tapes
El Gremi d'Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme organitza per segon any consecutiu la Ruta de la Tapa 2018 entre els dies 18 i 28 d’octubre. Durant aquests onze dies, els ciutadans de Mataró i el Maresme podran gaudir de 20 tapes o pintxos especials i diferents en 20 establiments de la ciutat. Aquestes dates abasten, doncs, els dos últims caps de setmana del mes d’octubre.

Cal recordar les novetats que va incloure el Gremi en l’edició del 2017 respecte de les darreres edicions –en les quals el Gremi havia col·laborat amb una coneguda marca de cerveses– que són l’obertura a altres marques o begudes i l’eliminació del concurs que cada any se celebrava per aquestes dates.

Tanmateix, com a novetat d’aquest any, cal destacar el sorteig d’una nit per a dues persones amb sopar i esmorzar inclosos a l’Hotel Atenea Port Mataró. Entraran en el sorteig les persones que enviïn una foto d’una tapa participant al Gremi, entre els dies 18 i 28 d’octubre.

L’objectiu del Gremi és fomentar la cultura de la tapa entre la ciutadania tot elaborant tapes de qualitat i ben treballades. Les tapes inclouran una beguda, que podrà ser en format canya o quinto de cervesa de qualsevol marca, copa de vi blanc, rosat o negre, o un refresc per  aquelles persones que no vulguin consumir alcohol.

El preu de la tapa serà el mateix que el de l’any passat, 3 € per tapa, amb la beguda inclosa.

Els participants
Els establiments participants aquest any són:  Auto D’Ara, Bar Escorxador, Caminetto, Can Salinas, Casa Pepe, El Montadito del Centre, el Mundial, El Petit Racó, el Racó del Jabugo, Kinetic, la Girella, L’Amagatall del Francjavi, Mil 848, Néstor Tapes, Nuus Restaurant, Peix & Chips, Stroom Bier, Tapavins, el Món del Jabugo i Tubau Xarcuters.