Happy Food Trucks torna a Sant Pol de Mar

El festival itinerant arribarà a Sant Pol els dies 6 i 7 d'octubre

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dimarts, 02 Octubre 2018 00:00

Instagram Tot a taula 2018 - sant pol food trucks
Per tercer any consecutiu, es podrà gaudir en aquest municipi del Maresme de les millors propostes de 'food-trucks', música en directe i activitats infantils


El festival itinerant de food-trucks aterrarà a Sant Pol de Mar el primer cap de setmana d’octubre al Parc del Litoral. Amb aquesta proposta d’oci, podreu degustar diferents especialitats vingudes d’arreu del món en un entorn immillorable i acompanyats de música en directe.

La Happy Food Trucks de Sant Pol aplegarà, en un sol espai i durant tres dies, un total de set concerts i una sessió de deep-house que farà més interessant la vostra visita.

L’entrada al Happy Food Trucks de Sant Pol és gratuïta i podreu disposar de més de 300 places d’aparcament també gratuïtes

Diferents especialitats

Pel que fa a la gastronomia, us espera una variada selecció de caravanes que oferiran les seves elaboracions culinàries. Trobareu especialitats argentines, mexicanes, entrepans, tapes, ous remenats i peix fregit, entre altres plats. Per fer-vos la jornada encara més atractiva també hi haurà showcooking i podreu participar en un concurs de picants on guanyareu premis.

Instagram Tot a taula 2018 - sant pol food trucks

El Market Star Things

El dissabte i el diumenge 6 i 7 d’octubre, també hi haurà el Market Star Things, un espai on podreu adquirir les últimes tendències en moda i complements. Els nens també tindran un lloc destacat a la cita amb activitats pensades especialment per a ells.