Ja has tastat la maduixa del Maresme d’enguany?

Tot a taula - Producte de casa!

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 24 Maig 2018 12:21

Ciutat 2017/2018, maduixes

Amb l’arribada del bon temps, el Maresme encara la temporada d’un dels productes més deliciosos de la comarca: les maduixes. I són molts els municipis maresmencs que celebren fires i jornades gastronòmiques per donar a conèixer aquesta saborosa fruita. A més, desenes de restaurants i altres establiments comercials de tota la comarca estan oferint, des del passat 28 d’abril, multitud de plats, menús i productes que tenen la maduixa com a protagonista i denominador comú.

Des del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme s’impulsa la campanya ‘Temps de maduixes’, que té com a objectiu difondre les fires, activitats, comerços, productors i restaurants que durant aquestes setmanes contribueixen a donar a conèixer la maduixa del Maresme.

Encara estàs a temps de degustar els nombrosos plats, menús i productes basats en la maduixa que t’ofereixen els restaurants, comerços i productors dels municipis maresmencs

Si encara no has degustat la maduixa del Maresme ni has tingut l’oportunitat de tastar alguna de les sorprenents elaboracions culinàries que ofereixen els restauradors i comerços de la comarca, encara estàs a temps de fer-ho.
A què esperes?

Més informació a www.firamaduixa.cat