Sant Pol és la capital del formatge

Aquest cap de setmana acull la 7a Fira del Maresme d'artesans del formatge i de pastor

  • Redacció // Foto: cedida
  • Divendres, 27 abril 2018 00:00

Maresme 2017/2018, fira del formatge de sant polEls millors formatges del país seran protagonistes durant tot el cap de setmana a Sant Pol de Mar amb la 7a Fira del Maresme d'artesans del formatge i de pastor. Dissabte 28 i diumenge 29, 16 expositors de diferents comarques participaran en un esdeveniment que és molt esperat i que cada any reuneix més visitants.

El món del formatge és apassionant i variat i la proposta de Sant Pol trascendeix el que és pròpiament una fira i es complementa amb diferents activitats.

Destaca la presentació del llibre 'Els 50 millors formatges dels Pirineus' o les xerrades-tast, que sempre permeten entendre-hi una mica més. Guiaran aquests actes Cal Majuba Formatgeria dissabte i Formatges Artefor diumenge. El sopar de dissabte també és un clàssic, així com el sorteig d'un lot de formatges i una caixa de vi amb el que sempre acaba la Fira.

Maresme 2017/2018, fira del formatge de sant polNo hi faltarà la música
Els migdies de la fira tenen un marcat accent musical. Dissabte hi haurà un concert de la Big Band Valona. Al vespre, tindrem un tastet musical de cantautors amb Víctor Puigvert amb Josep Bergadà a la guitarra i Arrigo Tomasi a l'acordió. Diumenge al migdia l'esperat Jazz a càrrec del Cheese Jazz Quartet, format per Pere Grau, Ferran Morer, Ricard Molina i Pol Maresma.