El pastís més important

El pastís nupcial, és un dels elements més importants d'un casament

  • Redacció // Foto: cedida
  • Divendres, 16 Febrer 2018 10:32

Ciutat 2017/2018, tot a taula pastis nupcial

Al llarg de la vida, sigui per l’aniversari o per celebrar qualsevol ocasió especial, mengem pastissos de molts gustos, formes, colors i textures diferents. Cap, però, és tan important com el pastís del dia del nostre casament, un dels més importants de la vida.


A continuació descobrim algunes de les opcions que hi ha per escollir el postre més dolç i fer que el dia del casament sigui inoblidable.

• El pastís clàssic: és aquell amb una base coberta de nata o de xo-colata que, sovint, va acompanyada de fruita, fruita confi tada o algun tipus de crema a l’interior.El pastís de fondant: aquest té la base coberta amb el fondant, una pasta de sucre comestible i modelable. Amb la cobertura fon-dant, es pot personalitzar el pastís, fer-hi dibuixos i, inclús, ninots.

• El naked cake: Per aquells ca-saments més senzills o rústic, una bona opció és el pastís sense gaires cobertures ni complements. La base sovint està plena de nata, crema o xocolata i l’exterior només sol anar acompanyat de fruites o fruits del bosc.

• El drip cake: la base apareix coberta de xocolata, de fondant o crema de mantega coronat de manera irregular, simulant que ca-uen gotes des de la part superior.

• La candy bar: per aquells més originals, aquesta és l’alternativa al pastís de casament més moderna i popular. Es tracta d’instal·lar una taula amb molts pastissets diversos per tal que els convidats escullin els que més els agradin. Cupcakes, pastissets o altres tipus de postres variats amb xocolata, crema i altres dolços solen freqüentar les candy bars.