Seis Sentidos: Cuina mediterrània i internacional

Descobrim aquest nou restaurant d'una parella alemanya establerta a Mataró

  • Jordi Gomà // Fotos: Jordi Gomà
  • Dilluns, 19 Novembre 2018 09:25

Instagram Tot a taula 2018 - seis sentidos restaurant
El Seis Sentidos és el primer projecte a Catalunya d’un matrimoni alemany –Anja i Frank Löschmann– enamorat de la nostra terra. Un restaurant de cuina mediterrània i internacional on volen dedicar molts esforços a oferir el millor producte possible i de proximitat.


Seis Sentidos ambiciona arribar a ser molt més que això, ja que volen ser un punt de trobada de gent interessada a conèixer diferents cultures, interessos i llengües.
En Frank és un enginyer que ha treballat per tot el món per a Volkswagen en l’àmbit de l’R+D. Actualment també ho fa amb la seva empresa (Sisteam) i això l’ha fet obrir-se molt a diverses cultures i formes de pensar, alhora que agafava coneixements de la gastronomia d’arreu.
Aquesta passió pel menjar ha fet que, partint d’una base catalana i espanyola, es vagin introduint al Seis Sentidos plats o tocs d’altres cuines. A més, de cara a l’any vinent també volen fer música en viu, presentacions de temes culturals i taules rodones per impulsar el seu local com a nexe d’unió per conèixer i compartir.

Instagram Tot a taula 2018 - seis sentidos 4

Diferents cultures, mateix bon gust                                     

Fa ben poc, per exemple, aprofitant la festivitat alemanya de l’Oktoberfest, van oferir plats representatius de la seva gastronomia, com el Kaiserschmarrn –unes delicioses postres austríaques i alemanyes que consisteixen en una massa semblant a la de les creps, dolces i gruixudes, amb diversos acompanyaments–, el Haxe –braó de porc amb xucrut– o el Roulade –un rotlle de vedella amb salsa de vi–, que també seguiran disponibles a la seva carta o menú.

Aviat s'hi podran tastar plats francesos com la bullabessa o el filet mignon. Els caps de setmana tindran suggeriments del xef, aprofitant el millor producte de mercat, oferint plats fora de carta amb la possibilitat de fer un àpat complet entre 20 € i 30 €. Darrerament han afegit noves referències de vins i cerveses, per tenir més varietat i qualitat. També fora de carta tenen algunes seleccions limitades.Instagram Tot a taula 2018 - seis sentidos restaurant

Ideal per a àpats de Nadal
Ara que s’acosten les festes de Nadal, també organitzen àpats d’empresa i grups grans, amb menús de 23 € a 45 € amb tot inclòs. En els dies festius, més dedicats a la família, l’ambient serà més tranquil i adient, amb un servei agradable i proper, que fa tot el possible perquè els que han arribat com a clients, marxin com a amics.

Instagram Tot a taula 2018 - seis sentidos restaurant

Tot és d'elaboració pròpia

Terrassa i pàrquing gratuït: Són uns apassionats de la bona gastronomia i per això tot el que ofereixen està elaborat al seu local, en el qual no només han ideat un espai modern, ampli i agradable per als clients, sinó que també han donat molta importància a dotar-lo d’una cuina moderna i ben equipada. També tenen terrassa, ben adaptada per poder-hi menjar amb comoditat, i, per a tots aquells que pateixen per l’aparcament, ofereixen pàrquing gratuït als seus clients trucant-hi abans.
Dinar el menú de migdia, que busca una relació qualitat-preu ideal: Aquest menú, amb racions molt completes, inclou qualsevol tipus de beguda, postres i cafè. Paren atenció al més mínim detall, ja que les postres també són fetes a la seva cuina i han buscat el cafè que més els agrada per deixar els clients satisfets. Alguns dels plats que inclou el seu menú segons el dia de la setmana són la fideuada, la paella, el lluç amb samfaina, la caldereta de peix o el “vacío” argentí. Un menú que s'adequa al producte de temporada i de mercat.

Instagram Tot a taula 2018 - seis sentidos