PIZZERIA 1900

Molt més que pizzes

  • Cugat Comas // Fotos: cedides
  • Dimecres, 18 Gener 2017 17:51

Ciutat 2014/2015, pizzeria 1900

En només tres mesos a la ciutat, 1900 s'ha convertit ja en un nom de pes per la gastronomia de Mataró. Situat a la Plaça de Cuba, epicentre de restaurants del Centre, el de la capital del Maresme és un dels onze establiments que ha obert aquesta empresa familiar en només tres anys. El 1900 originari és a Cànoves i Salamús, on és tot un fenòmen i s'ha convertit en un restaurant de peregrinació.

El gran aval de 1900 és el seu propi concepte de cuina, que fa que qui el provi repeteix pel gran equilibri entre qualitat i preu. A més tots els seus locals mantenen un estil rústic i casolà molt acollidor. Escollir-los per dinar o sopar és una elecció encertada.

Hi ha qui pot pensar que a 1900 només fan pizzes. Doncs no. Tot i que és la seva especialitat –els pizzers són italians i treballen amb producte del país transalpí– 1900 té una àmplia carta d'entrants, pastes, amanides i carns. Una de les seves senyes d'identitat són uns plats de racions generoses que podem degustar tant al migdia, amb dues opcions de menú molt assequibles de preu 9€ amb un plat, beguda i postres, 11€ amb dos plats, begudes i postres, com a la nit. També poden oferir menús de grup tancats per a dinar o sopar. A més tots els plats de la carta els podem també degustar recollint-los 'take away' al restaurant mateix.

Ciutat 2014/2015, pizzeria 1900

Les pizzes són el gran actiu de 1900. Trobem més de 50 referències per escollir a la carta, amb tot tipus de combinacions i tipus per a tots els paladars. Aquí, com amb els plats, brilla l'aposta pel producte fresc italià cuinat 'in situ' i, altra vegada, les racions fan que sigui impossible quedar-se amb gana. Tenen, a més, un servei propi de repartiment a domicili perquè puguem gaudir d'unes pizzes de primer nivell a casa de la mateixa manera que ho podríem fer al restaurant.

1900 és una alenada d'aire fresc. Una empresa que a poc a poc està consolidant el seu nom gràcies al bon fer i d'on cada migdia o nit que hi seiem en sortirem més que satisfets, en una relació entre quantitat, qualitat i preu inigualable.

Ciutat 2014/2015, pizzeria 1900
Pizza 1900
Recomanació: Es fa difícil escollir entre les seves pizzes, però la que porta el nom del propi restaurant, la 1900, és una de les més especials. Té tòfona, mozzarella, variat de bolets, cansalada epianada i parmesà laminat. També és molt especial la 'Frutti di mare' amb tomàquet, pop, calamars, sípia, gambes, cloïsses i lluç.
Vi recomanat: Recomanem el vi negre Aglianico Del Vulture Gricos, que és fort però molt ajustat i deixa molt bon paladar és un dels més sol·licitats. Si som de blanc, tenim el Pinot Grigio biològic, suau, fresc i afruitat.

PIZZERIA 1900
Plaça de Cuba 13, Mataró.
Telèfon 938 295 885
Obert tots els dies.
Horari d'11h a 16h i de 19h a 23:30h.