Zones verdes per a residents a l’estiu

Preparen estacionaments gratuïts reservats per a residents en el Pla de l’Avellà i la Xinesca de Vilassar de Mar

Zona verda - Vilassar de Mar

Des de l’Ajuntament de Vilassar de Mar ja s’han posat en marxa per pintar les noves zones verdes d’estacionament per a residents. Es tracta d’un espai d’aparcament gratuït exclusiu pels veïns del municipi en carrers del Pla de l’Avellà i la Xinesca per a l’època d’estiu. Estaran en funcionament els divendres, dissabtes, diumenges i festius del juny, juliol i agost i només hi podran aparcar els vehicles que tinguin permís amb un carnet que concedeix l’Ajuntament.

El permís es concedirà als habitants del municipi o a determinades persones que acreditin circumstàncies de permanència prolongada o desplaçament periòdic al poble. La mesura, present al Pla de Mobilitat Urbana Sostenible, està destinada a facilitar a les persones del municipi l'aparcament en l'entorn d'aquestes zones especialment concorregudes durant l'estiu.

La targeta 

El control es farà mitjançant la targeta d'aparcament expedida per l'Ajuntament. El consistori enviarà en els pròxims dies la targeta d'aparcament als residents de la zona. La resta de veïns i veïnes de Vilassar de Mar que vulguin tenir-la l'hauran de sol·licitar a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà. Els espais de zona verda exclusiva estaran a carrers com, per exemple, el de ca l’Amell, de ca l’Avellà, de Cristòfor Colom, de Sant Joaquim, del doctor Fleming, el de Sant Vicenç (vorera de Mataró), el carrer de la Xinesca i la Ronda Vilassar, entre altres.