Els millors projectes dels pressupostos participatius, a exposició

Vilassar podrà votar els dies 4, 5 i 6 de novembre

  • Redacció // Foto: arxiu
  • Dilluns, 24 Octubre 2016 00:00

Maresme 2014/2015, ajuntament de vilassar de marVilassar exposarà durant dues setmanes els millors projectes que aniran a la votació dels pressupostos participatius.

Així doncs, del 17 d'octubre i fins al 3 de novembre el vestíbul de la Biblioteca Municipal i el de l'Escola d’Adults Municipal acolliran l'exposició pública dels 15 projectes que ha triat la Comissió Pressupostos Participatius 2016 d'entre els 52 presentats per la ciutadania i entre els quals els vilassarencs i vilassarenques hauran de votar per decidir en què invertir 92.000  del pressupost municipal, el 50 per cent de les inversions.

A l'exposició es podran veure els projectes, amb el títol i una breu explicació de cadascun sense identificar la persona, entitat o grup municipal que l'ha proposat.

Els dies 4, 5 i 6 de novembre es faran les votacions. Podran votar tots els ciutadans i ciutadanes empadronats a Vilassar de Mar majors de 16 anys. Un cop finalitzat el període de votacions, el mateix dia 6 de novembre, a partir de les 13 hores, es farà el recompte en acte públic i durant el transcurs d’una festa oberta a tothom es proclamaran els projectes seleccionats.