Una detinguda a Vilassar de Mar per conduir contra direcció, beguda i amb el carnet retirat

Anava acompanyada per la seva mare de 80 anys i va donar una taxa d’alcoholèmia de 0,57 mg/l

  • ACN
  • Dijous, 29 Setembre 2016 09:54

Maresme 2013, inversions autopista comarcal

Els Mossos d’Esquadra van detenir diumenge passat una dona de 50 anys a Vilassar de Mar per conduir beguda, circular contra direcció i amb el carnet retirat per la C-32. Els fets es van produir al voltant de les sis de la tarda quan nombroses trucades van alertar al telèfon d’emergències 112 que un vehicle circulava en direcció contrària al voltant del punt quilomètric 100.

Els agents la van poder interceptar 6,5 quilòmetres després, al quilòmetre 93,5, i van veure que presentava signes evidents d’haver consumit begudes alcohòliques. Després de practicar-li la prova d’alcoholèmia, van donar un resultat de 0,57 mg/l.

La dona, de nacionalitat espanyola i veïna de la localitat, anava acompanyada de la seva mare, de 80 anys. A més, no tenia el carnet de conduir vigent, per tant, davant d’aquests fets la conductora va quedar detinguda per un presumpte delicte contra la seguretat viària, alcoholèmia penal i per conduir sense el permís en vigor.

La detinguda va passar dilluns, 26 de setembre, a disposició judicial i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.