El Festival de Titelles Firobi Vilassar de Mar compleix 18 anys

Els titelles, protagonistes gràcies a un festival que assoleix la majoria d’edat

  • Redacció
  • Divendres, 10 Octubre 2014 00:00

Maresme 2014/2015, firobi-titelles

Durant tot el cap de setmana -del 10 al 12 d’octubre- els titelles tornaran a ser protagonistes i omplir Vilassar de Mar. El motiu és un festival que arriba ja aquest any a la majoria d’edat. El Festival de Titelles va néixer de la mà de l’entitat Firobi amb el suport de l’Ajuntament, i en aquesta 18a edició reunirà 10 companyies titellaires. Titelles gegants, de fil, d’ombres i fins i tot del terror -per als adults-, estaran presents en diferents espais, la majoria al carrer.

Tots els espectacles a l’aire lliure seran gratuïts i la resta tindran el preu de 6 euros per als adults i 2 euros per als infants, tot i que els nens i nenes que portin un titella a la mà -de casa o fet als tallers- tindran una entrada gratuïta per als espectacles que es facin a l’Ateneu i a la Sala Roser Carrau de la vila.

Des de l’organització expliquen que, en cas de pluja, la cercavila de la inauguració i els tallers previstos se suspendran. Per la seva banda, l’espectacle El Niu i Zoo Zoom es traslladaran al pati cobert de l’escola La Presentació; el de Bowt’s, a les voltes de la plaça de l’Ajuntament i Trastorn emocional, a l’escola Pérez Sala.