Una veïna denuncia que haurà d’estar tancada a casa per unes obres

Pateix Sensibilitat Química Múltiple i l’Ajuntament la va avisar amb poca antelació

  • Redacció
  • Dilluns, 07 abril 2014 11:00

Maresme 2013, vilassar de mar

Pilar Remiro, té 56 anys la incapacitat permanent absoluta per Sensibilitat Química Múltiple, la qual cosa li suposa una limitació funcional, ja que els sorolls i les vibracions, juntament amb la pols, els materials de construcció i el gasoil de la maquinària utilitzada en obres públiques, activen la seva simptomatologia.

Remiro denuncia aquests dies que es veurà obligada a quedar-se tancada al seu domicili durant setmanes, amb portes, finestres i persianes tancades, ja que l’ajuntament ha iniciat unes obres a la zona on viu sense l’avís previ acordat. Segons explica Remiro, l’alcalde s’havia compromès davant el Síndic de Greuges a què l’ajuntament l’avisaria amb un mínim de 10 dies d’antelació abans de qualsevol tipus d’obra o actuació en la via pública per poder prendre mesures i proveir-se d’aliments.

Ella denuncia ara, que en aquesta ocasió, l’ajuntament li va notificar l’inici de les obres a les 3 de la tarda del divendres abans de l’inici dilluns de l’actuació, el que li va deixar poc marge. Remiro demana ara una aturada temporal de les obres, així mateix vol donar veu a la seva situació i demana compromís a l’ajuntament davant la seva situació.