Vilassar de Mar, premiat pel seu compromís amb el reciclatge

La població va recollir més de 34.000 kg de tèxtil usat en 12 contenidors

  • Redacció
  • Dilluns, 21 Octubre 2013 10:44

Vilassar Premi Humana

Vilassar de Mar va rebre el dijous 26 de setembre el guardó en el marc de la jornada Humana Day 2013, dedicada al canvi climàtic i celebrada a Barcelona. Es tracta d’una de les distincions incloses en els IV Premis Humana de Reciclatge Tèxtil, guardons que reconeixen anualment els municipis i entitats privades de Catalunya que més contribueixen al reciclatge de la roba usada i a la tasca social d’Humana Fundación Pueblo para Pueblo.

A Vilassar de Mar, l’entitat disposa de 12 contenidors que de juny a desembre de 2012 van recollir 34.817 kg de tèxtil usat. En aquest context, ha obtingut el guardó en la categoria de ‘Nous municipis col·laboradors d’Humana amb més kilograms recollits’. El regidor de Medi Ambient, Joan Roca, expressava la seva satisfacció per aquesta distinció ja que és ‘un reconeixement a la feina realitzada’ i destacava que ‘la felicitació per aquest premi la fem extensible a la població de Vilassar de Mar, que és la que fa un bon ús d’aquest servei’.

Humana Fundación Pueblo para Pueblo promou la reducció, reutilització i reciclatge a través dels contenidors de recollida de roba. Gràcies al conveni signat amb Humana, Vilassar ha disposat de 25 vals gratuïts distribuïts entre famílies amb menors que ho necessitaven.