La Festa Major de Sant Joan respira ambient indià

Innovació i canvi són les consignes del 21 al 25 de juny

  • Redacció
  • Divendres, 21 Juny 2013 13:56

Maresme, Vilassar de Mar, Cartell promocional de la Festa Major

Dotar la Festa Major de Sant Joan -del 21 al 25 de juny- d’identitat pròpia amb un fil conductor que, a més d’aglutinar tots els actes, recordi l’època dels indians i el llegat que van deixar a la vila. Aquest és l’objectiu de la festa, que enguany es presenta amb aires renovats. El programa d’actes de la Festa Major compta amb més d’una setantena d’activitats pensades perquè tothom —petits, joves i grans— les pugui gaudir.

Al costat dels actes més tradicionals, com la trobada de gegants, la penjada de l’ase Innocenci, la rebuda del Pigat o la Lucía, l’arribada de la flama del Canigó o el castell de focs d’artifici, hi haurà propostes vinculades a la temàtica indiana materialitzades en visites guiades pel patrimoni, actuacions musicals, xerrades i una fira ambientada en l’època dels indians.

El concert gratuït dels Catarres, avui divendres a la nit, per presentar el seu darrer treball Postals, serà un dels reclams per als joves, que també comptaran amb les actuacions emmarcades dins la Festa’l Burro, el dissabte i les VIII Festes populars i reivindicatives, durant 4 dies amb xerrades, correbars i les actuacions de Miquel del Roig o Ebri Knight. El cartell musical de la Festa Major també inclou Llorenç Santamaria, Hotel Cochambre i la Principal de la Bisbal.