Can Jaumetó ja és un estacionament públic

Vilassar de Dalt fa cas a una reivindicació històrica

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 12 Gener 2017 00:00

Maresme 2014/2015, Can JaumetóDilluns passat havien d'acabar les obres de condicionament com a espai d'estacionament públic de la, fins ara, horta privada de Can Jaumetó, a Vilassar de Dalt. Es compleix d'aquesta manera una reivindicació veïnal de fa més de 10 anys.
L'estacionament públic contindrà una trentena de places que donaran servei als varals de Can Salvet i el Casc Antic, i suposaran una opció d'estacionament ordenat per a l'activitat comercial de la zona. L'aparcament també permetrà sanejar l'espai i possibilitarà que l'actual masover de l'horta pugui mantenir-hi l'activitat llaurant una parcel·la delimitada en el mateix espai.

Alliberar places

L'estacionament permetrà alliberar de places d'aparcament el carrer Francesc Codina, a fi i efecte de millorar la mobilitat i la seguretat d'aquest carrer. La cessió d'aquest espai per part de la propietat de Can Jaumetó a l'Ajuntament arriba després de 3 anys de negociacions, en les quals s'han replantejat les característiques urbanístiques que aquest espai haurà de tenir en un futur. De la mateixa manera, l'actuació segueix prioritzant el vianant sobre el trànsit rodat.